• Txema

    Error: Twitter no responde. Por favor, espera unos minutos y actualiza esta página.

  • Anuncios

ABERTIS perd la partida: #Novullpagar, la revolta contra els peatges ha començat

Via Scoop.itTxemabcn

ABERTIS perd la partida: #Novullpagar, la revolta contra els peatges ha començat

@jcasadella57 l’iniciador de la campanya #Novullpagar ha estat bloquejat en un peatge de l’AP-7 sense èxit. Finalment l’usuari rebel s’ha sortit amb la seva i ha marxat sense pagar

ABERTIS és conscient que té un problema, i després de perdre el pols amb Josep Casadellà la cosa se li complica. L’iniciador de la campanya ha estat retingut entre les barreres del peatge de l’AP-7 a Maçanet i segons ha explicat ell mateix, via twitter, li han dit que ja es podia esperar tot el temps que volgués. La concessionària ha avisat els Mossos d’Esquadra i a la grua, però la fermesa del usuari insubmís ha fet que finalment aixequessin la barrera. La concessionària sap que no podrà aturar a base de retencions, Mossos i grues, una revolta que neix de l’esgotament dels ciutadans tips del greuge d’haver de pagar de fa anys per un servei amortitzat i paradigma de la dependència de Catalunya.

 

La revolta contra els peatges és una realitat

Diferents piuladors han explicat que l’incident ha provocat petites cues al peatge i han animat a solidaritzar-se amb Josep Casadellà, de moment no tenim confirmat que s’hagin produït més incidents d’aquesta mena. ABERTIS no dona dades d’actuacions semblants i tampoc del nombre de conductors que se salten directament el peatge aferrant-se al cotxe de davant.

El 20 de maig Martorell serà el lloc clau dins la campanya #Novullpagar

Avui mateix s’ha fet públic un primer acte massiu de la campanya convocada per via d’una pagina de Facebook. És tracta d’un acte al peatge de Martorell el proper 20 de maig, igualment s’ha obert un compte de twitter, @Novullpagar on es pot fer seguiment de la campanya.

“Si nomes ho faig jo no passarà res, si ho fem tots no sabran què fer”

Aquesta és la clau de la campanya, una multitud converteix la campanya en un greu problema no tant sols per la concessionària sinó també pels governs, que és trobarien amb una protesta de la societat civil difícil de controlar. La mateixa crisi, els abusos en els beneficis de les concessionàries i en els dividends repartits poden amplificar la campanya fins a límits insospitats. Tants anys de peatges comporten que la gent estigui farta de pagar.

Via www.directe.cat

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: