• Txema

    Error: Twitter no responde. Por favor, espera unos minutos y actualiza esta página.

  • Anuncios

EUPV denuncia l’operatiu de més de 100 guàrdies civils a un desnonament a Alcossebre :: Esquerra Unida del País Valencià

See on Scoop.itTxemabcn

La diputada d’EUPV, Marina Albiol, ha presentat un escrit a la Subdelegació del Govern de Castelló demanant explicacions, davant l’intent de criminalitzar a una família amb un desplegament desproporcionat de la Guardia Civil. “Volem saber quant a costat l’operatiu, i qui va donar l’ordre, perquè aquest desplegament no és normal, i volem saber perquè”.

Albiol informa que el passat divendres, dia 20 d’abril pel matí, 100 efectius de la Guàrdia Civil es van personar a Alcossebre per fer efectiu el desnonament d’una família de veïns, que van veure com es creava un acordonament de més 600000 metres quadrats al voltant de la seua casa, impedint el pas a amics i veïns que anaven a donar suport als afectats.

La diputada de la formació d’esquerres anuncia que ha presentat un escrit en el registre de la Subdelegació del Govern en protesta de la desproporcionada actuació que va protagonitzar la Guàrdia Civil a l’hora d’efectuar el desnonament d’una família a Alcossebre. “El responsable últim és el senyor Barelles, volem explicacions d’aquesta desmesurada actuació”.

La parlamentària també ha demanat explicacions al Subdelegat del Govern sobre aquest desplegament de forces de seguretat de l’estat. “Volem saber qui va donar l’ordre d’efectuar aquesta operació, i quant va a costar als ciutadans i ciutadanes”, assegura, “no es pot mobilitzar a 100 agents i 10 furgons com a mínim, per a desallotjar a una família de treballadors”.

A més, Albiol hi ha preguntat sobre el protocol d’actuació dels cossos de seguretat de l’estat en casos de desnonaments, “perquè aquesta situació ha sigut completament anòmala, i volem saber perquè es va prendre la decisió de mobilitzar tants recursos humans i materials en un desnonament”.

“Les famílies afectades per desnonaments no són terroristes, ni tenen arsenals d’armes a casa, com al parèixer pensa el subdelegat del govern, són persones que s’han vist en una situació desesperada per culpa d’un sistema que solament valora als ciutadans i ciutadanes per la xifra del compte corrent”, critica la representant d’esquerres.

Albiol ha finalitzat demanant que aquests tipus d’actuacions per part dels cossos de seguretat de l’estat no es tornen a repetir, “estem en un estat de dret, i aquest desplegament és excessiu i criminalitza sense cap motiu a una família que ha de passar per la difícil situació de perdre el seu habitatge a mans d’un banc sense escrúpols”.

Castelló, 25 d’abril de 2012

Gabinet de premsa d’EUPV

See on www.eupv.org

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: