• Txema

    Error: Twitter no responde. Por favor, espera unos minutos y actualiza esta página.

  • Anuncios

MANIFEST ATURADES

See on Scoop.itTxemabcn

La lluita pels drets socials no és cap delicte

. Aturades contra la repressió .

Sóc una dels més de cinc milions d’aturats/des que hi ha a tot l’Estat, i en els 32 anys que he estat treballant m’he sentit tremendament satisfeta i orgullosa per les tasques exercides i de poder-me dedicar, per vocació, al que desitjava o, en el pitjor dels casos, de poder cobrir gràcies a la meva feina les meves necessitats més bàsiques, així com dels que de mi depenen.

Però ara ja no és així. Ara, per culpa de les vostres actuacions, polítics, grans empresaris, especuladors i èlits financeres, em sento, no malament, sinó fatal. Fatal perquè, encara que ens hagin inculcat que el treball dignifica, que la Constitució reculli aquest dret, encara que durant tots aquests anys hagi exercit amb escreix qualsevol tasca per a mi i per als que la requereixen, resulta que tot és paper mullat, esforç en va i, pitjor encara, nosaltres les aturades som una nosa, cinc milions de molèsties que van en augment, que vosaltres ni heu volgut ni podeu fer-nos encaixar en un sistema més just, som vulgars xifres negatives i ens feu culpables en lloc de víctimes, que és el que som.

I, amb tot això, a poc a poc preteneu treure’ns la dignitat a cop de retallades, a cop d’injustícies, de legislacions que ens ofeguen per, en definitiva, acabar donant més alè als autèntics responsables d’aquesta situació.

¿Què feu amb la nostra dignitat? ¿Amb més de cinc milions de dignitats, una a una? ¿Suplir la que vosaltres us falta? ¿Us sentiu reconfortats per haver arruïnat tants projectes, tantes confiances i tant, en definitiva, esforç? ¿Dormiu bé a les nits?

I ara, ¿que voleu espantar-nos perquè no protestem?, ¿castigar-nos més del que ja ho heu fet?

Es tracta de que entre tots i totes aconseguim recollir el màxim de signatures, per això cal fer-ne la màxima DIFUSIÓ. Ajudem-nos! Les persones individuals s’han d’adherir segons el sector on treballen o en el cas, que el seu sector no aparegui, s’han d’adherir a “ALTRES”. Les adhesions col.lectives ja sigui d’entitats, organitzacions, etc. s’han de fer totes elles mitjançant la pestanya altres.

Per afegir un nou manifest d’un nou sector o en cas de trobar-vos amb problemes a l’hora de adherir-vos i signar, podeu contactar mitjançant la direcció de correu electrònic lluitantsensepor@gmail.com

Moltísssimes gràcies!!!!!!!!!!!!!!!

Màxima difusió!

La lluita és de tots i totes!!
 http://www.peticionpublica.es/PeticaoVer.aspx?pi=P2012N23943

See on sensepor.wordpress.com

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: