• Txema

    Error: Twitter no responde. Por favor, espera unos minutos y actualiza esta página.

  • Anuncios

Sírius Barcelona: Concentració en defensa de la llibertat de premsa i contra la censura

See on Scoop.itTxemabcn

Centenars de persones davant la Ciutat de la Justícia, donen suport a la revista ‘Cafè amb Llet’, demandada per un assessor d’Artur Mas per haver destapat les vinculacions i negocis fraudulents entre el Consorci Sanitari del Maresme i la Selva i empreses privades dels propis membres de CiU.

Unes 200 persones s’han concentrat dimecres davant la Ciutat de la Justícia on els redactors de la revista Cafè amb Llet han hagut de presentar-se per la vista prèvia de la demanda de 20.000 euros que va interposar un dels assessors d’Artur Mas, Josep Maria Via, contra la publicació. Albano Dante i Marta Sibina, els redactors de Cafè amb Llet, van rebre la notificació de la demanda per delictes contra l’honor de Via després de publicar un vídeo on destapaven les connexions fraudulentes i l’expoli de la sanitat pública del Maresme i la Selva per part de l’empresa privada.

La cinta posava preguntes directes al President de la Generalitat, però tota la resposta que van rebre va ser la demanda de Via i la prohibició de repartir la seva publicació gratuïta als hospitals públics de les dues comarques.

Dante i Sibina han fet una roda de premsa defensant la llibertat d’expressió i la persecució dels mitjans lliures i que fan periodisme d’investigació. També han donat el seu suport als empresonats i represaliats per manifestar-se en contra del sistema. El seu advocat ha explicat els tràmits judicials que ara toca fer i la membres de la CUP, que també ha participat a l’acte de suport, de la secció de Reus han explicat els draps bruts d’Innova, el hòlding sanitari controlat per Josep Prat.

La revista Cafè amb Llet, que fa més de dos anys que investiga el Consorci de Salut del Maresme i La Selva i les contractacions per part d’aquest de diferents empreses privades propietat de membres del consell d’administració del mateix consorci sanitari, com Ramón Bagó, ha obert una pàgina web on expliquen les seves investigacions i denúncies, la manca de transparència i respostes per part de l’administració, i la denúncia per part de Via.

La Sindicatura de Comptes fiscalitzarà el cas Crespo

La Sindicatura de Comptes de Catalunya fiscalitzarà a petició del Parlament les despeses de protocol i representació, estudis i dictàmens i despeses diverses de la Corporació de Salut Maresme i la Selva, d’actualitat pel cas de corrupció de Xavier Crespo, exalcalde de Lloret (CiU, a la foto). Albano Dante Fachin, director de la revista cafèambllet i la seva companya, Marta Sibina, han de comparèixer demà dimecres davant el jutge pel delicte d’haver investigat les greus irregularitats a la sanitat pública catalana com el Cas Bagó, el Cas Prat, el Cas Crespo, el Cas Sant Pau, etc,. Un assessor d’Artur Mas, Josep Maria Via (CiU), els ha demandat per “danys al seu honor”…

http://noticies.sirius.cat/2012/06/la-sindicatura-de-comptes-fiscalitzara.html

See on barcelona.sirius.cat

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: