• Txema

    Error: Por favor, asegúrate de que la cuenta de Twitter es pública.

NO HI HA UN PAM DE NET

See on Scoop.itTxemabcn

NO NI HA UN PAM DE NET

Soc un funcionari públic, metge d’Atenció Primaria i cobro un complement de exclusivitat.

Dons be durant l’any 2008 mentre treballava adscrit a la Regió Sanitaria per dirigir el Pla d’immigració i cooperació de les comarques de Girona, al departament de salut va demanar-me la meva col•laboració com assessor tècnic dels Plans Directors d’immigració i Cooperació del Departament de salut de Catalunya.

En el curs de aquest assessorament s’ha me va demanar la meva implicació i participació en la negociació de un “Conveni de col•laboració entre el departament de salut de la generalitat de Catalunya i la fundació “la caixa” per a la implementació d’un projecte de mediació intercultural en l’àmbit sanitari a Catalunya” per un valor inicial de 1.317.279 €

Un bon dia la directora del Pla Director d’Immigració del departament de salut va enviar-me l’esborrany del conveni perquè el valores.

Imagineu la meva gran sorpresa, quant vaig veure que, en el pressupost del conveni hi havia el meu nom i cognom amb la xifra total de 51.251 € al costat, un apetitós sobresou a cobrar per les tasques de coordinació de tres cursos formatius, conjuntament amb dues altres persones també funcionaries publiques com jo.

Per orientar-vos: tres cursos de 200 hores de promig costaven la “friolera“ xifra de 553.661 €, dels quals; nomes 41.400 € el 5,4 % del total del pressupost dels cursos es destinaven al professorat , mentre que les tasques de secretaria, administració, supervisió, avaluació i coordinació del curs es repartien el disbarat de 553.661 € , exactament el 71,28 % de pressupost total.

Acceptar allò hagués significat prevaricació i estafa publica per la meva part a mes, no entenia com el departament de salut me proposes tal disbarat. A mes aquell pressupost mostrava una mala distribució de sous i eficiència “cero patater”o. Tot sorprès vaig trucar per telèfon al cap d’àrea sanitari del servei català de la salut per recordar-l’hi que com a funcionari de cap manera podia cobrar res i que fotessin el fotut favor de traurem de aquell pressupost. Posteriorment vaig denunciar-ho com a membre al comitè pedagògic del curs que no ho va acceptar fer-ho constar amb acta. Cal recalcar que en aquell pressupost hi havia treballadors públics com jo que s’enduien per exemple un sobresou de 93.000 € per coordinar tres cursos de 200 hores, un altre que com secretaria dels cursos s’emportava 88.592 €.

El resultat de tot això es que totes les institucions publiques implicades en el conveni: tant al Pla Director d’Immigració (PDI), com el l’Institut d’Estudis de la Salut (IES).i posteriorment la delegada territorial de salut de Girona varen apartar-me de les meves funcions. Podríem dir que en varen aparcar dintre de un armari i lo mes sorprenen; quant vaig denunciar-ho tot a la consellera per correu Electronic, aquesta Señora tampoc va tenir la dignitat de contestar-me. Fins i tot gent del Departament de Salut va arribar a suggerir-me que o cobres , dons sempre es pot al•legar que les tasques les fas fora del horari de funcionari públic.

Pues be, ara que tinc l’oportunitat de fer-ho públic a la vostre pagina Web he cregut oportú denunciar-ho.

Mentre i des de llavores sempre m’estic fent la mateixa pregunta:

Que ha passat amb aquest conveni, com s’han gastat els cales i amb quina eficiència?

No en tinc ni idea però Ja os ho podeu imaginar.

salut i plaer

Auquer Framis

See on docs.google.com

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: